Ons team

Wij zijn de specialist voor het leveren van meubilair voor vrijwel elke werkomgeving. Of dit nu een kantooromgeving, een thuiswerkplek of een control room betreft; Wij kunnen u helpen!   

Sinds 2003 zetten wij onze kennis in om iedereen aan een gezonde en comfortabele werkplek te helpen. Vanaf 2018 werken wij met de principes van WELLcertificate als uitgangspunt welke goed aansluiten bij onze brede scala aan merken waarvoor wij officieel dealer zijn. 

U vindt bij ons altijd een passende bureaustoel, zit-statafel of ander kantoormeubel. Wij staan bekend om onze snelle levering, betaalbare topkwaliteit en behulpzame klantenservice. 

Dankzij ons moederbedrijf Reacon zijn wij ook in staat complete opstellingen te leveren. Ook is het mogelijk uw medewerkers door ons te laten trainen. Kwalitatief meubilair is belangrijk maar weten hoe deze optimaal in te zetten is net zo belangrijk. Het is mogelijk dit zowel op door u gewenste locatie te verzorgen als in ons Argo Lab. De laatste wordt veelal ingezet voor maatwerk.

Met onze eigen transportservice kunnen wij de best passende opstelling(en) leveren op een door u gewenst tijdstip. 

Dit alles kunnen wij mogelijk maken dankzij ons enthousiaste team!

  

  

 

 

JAN TISSING

Managing Director / Bedrijfsergonoom

 

 

 


 

 

 

ELS EVERSDIJK-TRES

Frontoffice medewerker

 

 

SAIDA SALLALI

Logistiek / Commerciële binnendienst

 

 

 

 

MARTIN FELLINGA

Service-monteur

 

MIKE VAN HOUTE

Logistiek medewerker

 

HANS SCHUURHUIS

Magazijn medewerker