WellCertificate

Wij werken als WELL AP en volgens de inzichten van WELLCERTIFIED. 

Deze wereldwijd geaccepteerde standaard houdt rekening met gezondheid en welbevinden van de gebruikers. Het is de enige standaard ter wereld voor organisaties die een gezonde werkomgeving garandeert. Op basis hiervan analyseren wij elke werkomgeving en kunnen zo iedereen helpen aan een gezonde en comfortabele werkplek. 

WELL, een in Amerika ontstaan uitgebalanceerd systeem welke de gezondheid van de gebruiker centraal stelt, is de leidraad van ons assortiment. Wij voorzien medewerkers optimaal van een gezonde omgeving en werkplek.  Naast stoelen hebben wij dankzij ons moederbedrijf Reacon ook andere benodigd meubilair. Wij zijn in staat een complete werkplek aan te kleden.

Voor ons vanuit WELL inzichten is het logisch dat mensen op hun werkplekken de juiste middelen krijgen. Middelen zoals de stoelen op onze website die bijdragen aan een gezondere werknemer en daarmee ook een verhoogde productie.

Vanuit Well kunnen wij u ook adviseren wij over geluid, licht, lucht behandeling en voeding. Het zijn eenvoudige zaken die vaak worden vergeten, maar zij kunnen de werkuitvoering en het lichamelijk gestel van werknemers beïnvloeden. 

Wij werken met onze eigen WELL Accredited Professionals. Ons netwerk dekt de gehele Benelux maar ook daar buiten hebben wij diverse klanten aan goede werkplekken geholpen.

Neemt u ook eens een kijkje op https://www.wellcertified.com/en